Post by fearportnastlapan on Feb 28, 2022 12:56:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sling Drift ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sling Drift IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok hibajelzők ▞▞▞
▞▞▞ Sling Drift 2022 version ▞▞▞
Nem működik a telefonomon, android 7.0 nougat, kérjük, oldja meg a problémát
Jó játék, de komolyan 10 másodpercenként egy hirdetés, ez nevetséges.
Eltávolítva. Tetszett a játék és a játékmenet, de túl sok reklám. Mi késztetett az eltávolításra? nézem a hirdetést a második esélyért és a játékot nem regisztrálja a csapomat, ami azt jelenti, hogy 3/4-szer néztem meg a hirdetést a semmiért.
Nem rossz
Ne ajánlja, ha hangsúlyozni könnyű, és néhány gomb nem túl realisztikus sodródás, és összességében csak egy rossz játék
Sling Drift ஆக்ஷன் povq
Nem tudom értékelni ezt a játékot az aktuális játék díjbeosztásából, csak megjelenik az opció, és nem is regisztrál, ha rákattint. Ez az egyetlen dolog, ami nem működik rajta. Tehát bementem a Play Áruházba, hogy értékeljem. És... EZ EGY NAGY JÁTÉK!! 👍👍😁
Oké, igazából nagyon élvezem ezt a játékot, de ha tíz másodpercnyi játék után túl reklámot látunk, az már viszi a tortát. a reklámok miatt nem érdemes játszani
Túl sok hirdetés. Olyan rossz, hogy gyorsabb, amikor egy hirdetés jön fel, hogy bezárja a játékot, majd nyissa meg újra.
A hirdetések eltávolításához az alkalmazás fizetett. A kerekek közötti hirdetések, de a képernyőn megjelenő hirdetések és a visszajátszás még mindig ott vannak. nagyon félrevezető és dühös.
Szar Fasz gecI szar jatek
Tetszik, de hozzá kellene adni egy online és offline többjátékost, ahol más játékosok ellen léphetsz szembe
Nagyszerű, de elszomorított, hogy napi jutalomból kaptam egy autót, de aztán tragédia történt, nem engedte használni az autót 😞
fasza a játék
ha megnézel egy hozzáadást, az visszahelyez, de visszafelé, ami azt jelenti, hogy azonnal meghalsz
szórakoztató, kihívásokkal teli, egyedi és addiktív játék (amíg a telefonom le nem áll a játékkal) DE, a probléma az, hogy amikor be vannak kapcsolva az adatok, vagy csatlakozom a wifihez, mindig lefagy és összeomlik, szóval be kell raknom a telefonom legtöbbször repülő módban🤷🏽♂️
Nagyon szórakoztató, de az 50-es út vékony
Elárasztják a hirdetések... Minden újraindításkor biztosan vár rád egy hirdetés.
3 csillagot adok erre a játékra, csak a rossz szintű tervezés miatt. Nevetségesen nehéz lesz az 50-es szint elérésekor. És persze úgy tűnik, hogy az autók nem különböznek egymástól, akkor miért bajlódnánk a frissítéssel?
Ez egy nagyon klassz játék, szeretem az autót lengetni, de a VIP autókat szeretem őket, de nem tudok sóhajtozni, hogy megszerezzem az autókat, nem akarom, hogy VIP legyen, jobb lesz, ha megszerzem az autókat és a top 10 lesz
Nem
Jó cucc. Hogyan készíted ezeket a játékokat? És hagyd abba a REKLÁMOKAT!!! De azt mondani, hogy ez kihívást jelent
Szóval, íme, amit láttam. "A játékok szórakoztatóak, de túl sok hirdetés" (nem szó szerint, hanem általánosságban), és ez a fő kifogásom, hogy ezt megduplázzam. MIÉRT VALÓBAN MINDEN HIRDETÉS KÉT? Tehát az első hirdetés egy videó arról az alkalmazásról, amelyet el akarnak adni, majd amikor lelép róla, megjelenik egy MÁSIK HIRDETÉS **UGYANARRA A JÁTÉKHOZ**, és ez nem is videó, csak egyszerűen a link a játékhoz. A LEGROSSZABB RÉSZ AZ, AZ ELSŐ HIRDETÉSBEN EZ A LINK VAN AZ ELSŐ HIRDETÉSBEN, KATTINTSON A VIDEÓRA, ÉS AZZON AZT CSINÁLJA!
Jó. De ami le von az értékéből hogy nehéz benne pénzhez jutni.
Sling Drift 動作 pny
Túl sok hirdetés. Nem méltó! Minden játékkor van egy hirdetés. Bosszantóvá válik. Eltávolítva!!
Jó, csak béna vagyok benne xD
Jól sikerült, nincs túl sok hirdetés, viszonylag egyszerű vezérlők és rendkívül könnyen érthető.
Hagyd abba az őrült reklámspamelést!! Bár klassz játék, de a sok reklám miatt már nem játszom vele.
Túl sok hirdetés. Az egyik hirdetés egy sáv az alján, ahol a legtöbb ember rá fog koppintani (valószínűleg szándékosan helyezték oda, hogy több pénzt szerezzenek a lekoppintott hirdetésekből). Már eltávolítottam, így nincs több ingyen pénz tőlem.
Túl sok hirdetés. És túl sok adatkérés. Az egyikkel tudok foglalkozni, de mindkettővel nem
Ez a játék klassz, ha van extra időd, azért adok rá 4 csillagot, mert ismétlődik
ez a LEGJOBB JÁTÉK, AMI FEJLESZTŐK VAGY KELLEMZŐK IS VOLTAK, AMELY EZT A MEGJEGYZÉST NÉZI VAGY OLVASSA MÓDJÁT AZT A HIRDETÉSEKET!!!! KAPCSOLJA KI A WIFIIIIII-t!!
Jó játék. Csinálhattok egy battle royale módot (utolsó autó állva), az nagyon jó lehet. Összességében jó munka srácok.
Több hirdetés van, mint homokszem a földön, és a játék lemarad egy 4 GB RAM-mal rendelkező telefontól, Snapdragon 254-et.
Percenként reklám
Sling Drift แอ็กชัน nrrp
Jó játék! rossz grafika. A többjátékos nem igazi, hanem botok
Sok hirdetéshez. A hirdetés lezárása lehetetlen. Amikor megpróbálom bezárni a hirdetést, megnyílik a Google Play
Úgy telepítettem ezt a játékot, hogy olyan lehet, mint a nagyszerű "Slingshot Racing", de sajnos ez nem olyan, mint egy egyszerű, végtelen játék egy mechanikával, amelyik kicsit hasonló, de nem olyan jó... hát kb 15 percig bírja a telefonomban. lol.
szeretem, de túl sok a reklám
Mini Golf: Battle Royale กีฬา sph
Rendben, ha aggódik a hirdetések miatt, offline játssza le, akkora változást fog jelenteni!
Itt van egy trükk, amellyel a hirdetések kikapcsolhatják a wifit
nagyon sz*r nem töltsétek le !!
Jó játék. Kis méret és szórakoztató játékmenet. Egyébként szép, ha unatkozik.Imádom ezt a játékot, ezt a játékot szórakoztató játszani, és sok autót kinyithatsz, és 5 év tanulás után játszom ezzel a játékkal
javítsd meg a rohadt játékodat........ elrontottad az egyik legjobb játékomat, de frissítettem, hogy megváltoztassák a sáv méretét a 45-ös kanyarnál. valamint a második esély, hogy nem működik megfelelően, amikor újraéled, nem engedi, hogy csúszkálj. megint, így azonnal meghalsz.