Post by jocgainuscone on Feb 5, 2022 9:01:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Чому все 5 балов?гра ОЧЕНЬ цікава мені подобається грати!!!😊😊
аап
Я даю цій грі Я хочу зірку, тому що ця гра настільки дратує, що вона навіть не завантажується або Все, що ви бачите в моєму світі, ви повинні зробити свою гру дуже хорошою, інакше ніхто не дасть вам 5 зірок із 5, які ви бачите зараз просто сиджу і дивлюся, як ти п'єш пепсі, ця гра така смішна, але вона не завантажує масло, якщо ти не зробиш цю гру, ти завантажиш добре, я збираюся видалити цю гру. Добре, не змушуй мене виглядати дурним
Гра класна мені сподобалася круто, а ті хто каже, що гра ХЕРН Я мати краще угу😡😥)но гра КЛАСС!!!
гра класна честно мені сподобалася глючить ну я привикла, радою всім тока даунам нет бо ані дібі** реальні чесно
Гра стала поганою, це була дивовижна гра, тоді вона сильно засвітилася
оновлення все в порядку, поповніть його для одиночної гри все ще тут.. але я все ще не знаю, чому моя карта раптом зникла, я проводжу на ній багато часу, а тепер її немає? серйозно? жодних коментарів щодо оновлення, але лише поведінка щодо створення моєї спеціальної карти зникла.
Як я взагалі отримати гроші Без підручників! Нові гравці, напевно, будуть так збентежені
Мені це подобається, але це важко перемогти босів, ой, ігри жахів, вони полювали за моїми мріями, тому мені все одно подобається
Mini World: CREATA Abenteuer ijft
Багато помилок у грі і нестабільна. Під час розмноження тварини можуть вириватися з огорож, загальний доступ до карт ділиться лише на 200-300 блоків, а решта відрізані. Деякі карти працюють з помилками та нестабільними, коли друзі приєднуються та грають, але не можуть використовувати деякі функції, наприклад американські гірки, через проблеми із затримкою. Не рекомендовано. Найкраще піти на майнкрафт. Набагато стабільніший.
Ancient Planet Kule Savunması Offline Strateji Oyunları xyft
Є копія міні-світу, але фальшива. Це називається block man go і не грай block man go.
Це весело, це дуже багато, і мені дуже подобається міні-слово
До оновлення все було добре, але після оновлення я навіть не можу приєднатися до сервера свого друга
Ця гра дуже тупа, графіка така погана, а також, якщо ви хочете одягтися, вам доведеться заплатити гроші, це просто платня за перемогу, розробники цієї гри просто хочуть гроші, а не задоволення, яке вони бачать на гравцях, я хотів би оцінити цю тупу гру на 0 зірок, оскільки деякі предмети та меблі в грі заблоковані, наприклад, якщо ви хочете їх, вам буде важко, тому вони просто змушують гравців платити, як ці скіни і будь-які мікротранзакції немає сенсу
Файна гра схожа на майнкрафт то круто
Дякуємо за увагу і завжди виправляєте деякі помилки, які виникають у цій грі, а також дякую за швидку відповідь на повідомлення про проблеми в грі.
Чи можете ви виправити помилку, коли я потраплю, екран стане чорним, а потім вигнати мене, будь ласка, виправте помилку. Я спробував видалити його, а потім встановити знову, але він не працює. Будь ласка, виправте цю помилку😭😭😭😭, якщо ви виправите цю помилку, поставте їй 5 балів, будь ласка, виправте цю помилку. Дякую, що прочитали.
Ця гра так збентежена, чому я можу щось створювати. Я просто натискаю кнопку «плюс», щоб створити, але нічого не змінилося, я просто натискаю її від 10 до 20 разів. Давай виправляй! і це змушує мене розчарувати, і воно так довго завантажується, і продовжую говорити, що немає з’єднання, будь ласка, спробуйте ще раз, але у мене є Wi-Fi, я просто хочу грати... Тому я просто поставив цьому 1/5, хоча це буде виправлено тому що я граю в це вже давно! 1/5😒🙃
Я навіть не можу увійти, я не знаю, в чому проблема, так, у мене достатньо місця та хороше підключення до Інтернету. І все ж! Я не можу ввійти в систему. Минуло багато часу з тих пір, як я грав у неї, і я хочу зіграти знову, будь ласка, виправте цю проблему, якщо можливо.
Раніше мені подобалася ця гра, але вона відставала та інше, але... Тепер гра стала зовсім іншою... І мені не подобаються нові оновлення 😐 досить важко знайти вашу карту та інше... Особливо для нові гравці.... Будь ласка, змініть його на стару версію головного екрана.....
Mini World: CREATA Adventure fraw
атл супер круто я здедал первое оби саветую всім очі круто 😀😀😀😀 я хочу чдоб туда дабавтли щит ето пудит єщо лудше і єщо щоб туда дабавили молот і турелі атвк клас ну якщо дабавіте ето буде ещо лут
Я знаю, що це хороша гра, але для однієї умови я видаляю її і знову завантажую через багато разів, але коли я відкриваю, кажу, що передавання даних тільки я чекав 1 годину, але вона не почалася, будь ласка, виправте це, я дам вам 5 зірок😞😞😞😞😓 😓😓😓😫🥱
Ця блокова гра красива, але ні. Це добре, але ні. це так складно, але ні. Володіє креативністю та приємним, але ні. Це також приносить вам знання, але ні. І копія Minecraft, але ні. знаєш чому я теж кажу ні? Тому що мені подобається ця гра, але ні.
Чому я не можу знайти золото навіть у режимі створення, будь ласка, виправте
Mini World: CREATA Przygodowe rvbc
Досить різні причини, але непогані, наступного разу в наступному оновленні зробіть його різноманітним!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mini World. Що стосується майнкрафту, але там мало звірів, коні, птахи, жити, це більше Японська китайська гра я нерозумію цю гру тому я не можу поставити вам 5
гра дуже класна!!!! дуже похожа на HYTALE(хайтейл) дуже класно
Ця гра чудова, але я не можу грати й увійти, чому yyyyy
добре, але зіпсувався, це дозволяє мені просто виправити проблеми оновлення клієнта оновлення клієнта - це сміття не дозволить мені грати в ігри, але коли я брав участь в іграх, вони не підтримуються, і всі улюблені теми гри не будуть сумісні з оновленням клієнта, чому ось чому він заплутався і меблі не дозволять мені поставити це зіпсована гра, але мені подобається рослина
Їбучя гра
Я насолоджуюся вашою грою вже близько місяця, і мені вона дуже подобається, але сьогодні я помітив, що втратив деякі предмети. Одним з них є мій транспортний засіб, який я зберігав у капсулі в коробці для зберігання. Я втратив принаймні 4 шовкові нитки, які я зібрав, а також дві манти та рибку-ліхтаря, яку я тримав в акваріумі в своєму будинку. Якщо це помилка, виправте її, оскільки втрата предметів може бути дуже неприємною. Дякуємо за вашу нелегку працю.
Ця гра найкраща, але я ставлю їй 3 зірки, тому що єдина проблема полягає в тому, що ця гра застряє на мінівені вікна і завантажується вічно. Інакше я люблю цю гру. Сподіваюся, ви виправите це, будь ласка.
Більше немає автономного режиму. Дуже сумно, тому що тепер я не зможу грати в нього ніде.
Дуже люблю цю гру. Почата з 2018 року. Гра дуже гарна, багато способів проявити креативність, скрипти, тригери і багато чого, мені подобається, як ти «намагаєшся» не копіювати Minecraft. Але чому ви видалили функцію відтворення в автономному режимі? Це справді велика проблема для мене та більшості гравців.
я ненавиджу оновлення. це так складно. що не так зі старим? буквально вам доведеться виконувати в 10 разів більше роботи в порівнянні зі старим.
Mini World: CREATA Avventura qag
Міні підопаюця та гра но я не знаю мене дута не пускають я хочу знати Ето
Гра весела, а графіка крутіша, ніж у Minecraft, і в ній дуже цікаві біоми. Але можу я вас дещо запитати? Як скинути предмети в грі? Я намагаюся прогулятися вгору вниз праворуч ліворуч, але не виходить, я не можу кинути предмети. Чи можете ви мені сказати, будь ласка. Тому що це дійсно потрібно для мене, я поставлю 5 зірок, коли ви мені це скажете.
МЕНІ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ОНОВЛЕННЯ. Це дуже заплутано. Я не знаю, що натиснути. До цього мені дуже подобається CREATA UPDATE. Так дратує!
Ненавиджу це зараз, тому що нове вікно рецептів крафта (щоразу, коли я використовую молоток створення) не зникає, коли я натискаю кнопку X, воно просто блокує мій екран і не дає мені грати. НЕ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ НІЧОГО КРАЩОГО!? 😡 Я ЩО СТАВ ОЦІНКУ ЦЕ ТА КОМЕНТАРІВ КІЛЬКА МІСЯЦІВ тому, І ВИ НЕ ПОМІТИЛИ МОЮ ПРОБЛЕМУ? ВИ НІКОЛИ НЕ БУДЕТЕ УСПІШНОЮ КОМАНДОМ!
Занадто багато затримок, мені доводиться перевстановлювати кожне велике оновлення, будь ласка, виправте це, будь ласка, зараз я втратив 5 облікових записів
Поч пише, що немає інтернету я вже і перезакачив і телефон перезагружав чому но гра суперова і я не можу навіть водиночну чомуууу но умене є інтернет інші ігри тяне а цю ні чому
ця гра дуже весела, і кожен може створити розділ, і мені дуже подобається ця гра
Це весела гра, я дам їй 3 зірки, тому що щоразу, коли настає ніч, там занадто багато монстрів І це дуже дратує, навіть якщо у вас є гарна зброя, є занадто багато сподівань, що ви виправите це і зробите це менше монстрів, і гра дуже весело та захоплююче ❤️🤟🏻
Проте мені не подобається ця гра, я радше вибираю цю гру, тому хто піклується про цього хлопця, який дуже гарний, мене навіть не хвилює затримка, мені просто подобається гра, тому що є багато різних карт, але будьте в безпеці, будь-які нові гравці будь ласка
фуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
ця гра жахлива, тому що я можу грати лише в онлайн-світи, я не можу створити свій власний творчий світ, і я не можу грати в перший світ, який ми повинні створити для виживання, це відстойно. не завантажуйте його, тому що він справді помилковий. тому, будь ласка, виправте помилку в нових оновленнях, я з нетерпінням чекаю цього.
чому продовжує говорити «кімната закрита», якщо я намагаюся приєднатися до світу свого друга
Ой, я ЛЮБЛЮ ГРУ так добре! міні-світ дивись мій гравець. Я люблю так міні-світ, так добреdd
Я не можу пройти повз екран завантаження. Редагування 1: я спробував перевстановити, і він все ще робить те ж саме, про що я згадував раніше. Редагувати 2: ну, мабуть, я не пам’ятаю, чому я роблю цей огляд, розробникам, ймовірно, не буде наплювати, оскільки я не витрачав жодних грошей на безглузде віртуальне сміття. Редагування 3: (та остання частина Редагування 2 була, мабуть, найбільш бумом ***, яку я коли-небудь казав, добре введена в моєму житті) Редакція 4: ігри 2020 року виглядають так: «останнє/найкраще/круто/чудово/цілком 5 зірок: марна трата грошей Sim 2020"