Post by jocgainuscone on Feb 5, 2022 8:58:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ automobilių stovėjimo aikštelė ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ automobilių stovėjimo aikštelė IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daug taškų ▞▞▞
▞▞▞ automobilių stovėjimo aikštelė 2022 version ▞▞▞
Labai geras žaidimas, mano mėgstamiausias valdiklis yra geras 500 aukštesnis šio žaidimo lygis
Pažangūs automobilių parkavimo žaidimai yra vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų. Žaidžiu kiekvieną dieną. Turi šaunią grafiką. Garso efektai tikrai geri. Jo savybės skiriasi nuo kitų. Man labai patinka šis žaidimas 🥰😍😘.
Automobilių stovėjimo aikštelės 3d žaisti nemokamas žaidimas yra gražus ir gražus standing.game gera grafika.
Kai atsijungsite nuo el. pašto adreso, negalėsite atkurti žaidimo lygio, negalėsite iš naujo prisijungti, nėra to pasirinkimo, tai yra didžiulis trūkumas. Aš pakeisiu savo apžvalgą, kai jie pridės parinktį į 4*
Naudojantis programėle m.Parking galima atsiskaityti už Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Trakų miestų savivaldybių tarybų nustatytas mokamas automobilių
Blogiausia patirtis ir nerekomenduojama jo įdiegti. Reklamos yra labiausiai erzinanti šio žaidimo dalis. Įeinant į kiekvieną kitą lygį, rodomas nenaudingas skelbimas... Už parinktį be skelbimų, sumokėjimas buvo atliktas iš žaidėjo... Taigi skambinkite, kad esate apgavikas. Neįdiekite šio
Stovėjimo aikštelė - VU SA TF
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ઍક્શન whn
2020 Naują Android 9.0 automobilio radijo multimedijos grotuvo BMW 5 Series E60 E61 E63 E64 E90 E91 E92 BMK CIC Paramos iDrive automobilių Stovėjimo aikštelė.
Puikus žaidimas👍💯 bet muzika baisi ji taip erzina, negali ramiai pažaisti, išinstaliavau dėl muzikos💔
Lygiai yra labai lengvi, todėl sunku ir kostiumo pasirinkimas 😡
Per daug skelbimų Redaguoti 1 – ką?? už žaidimą man reikia išleisti pinigus. Geriau patarčiau pašalinti žaidimą. Žinau, kad skelbimai yra žaidimo dalis, bet tokiam paprastam žaidimui kaip šis skelbimai yra nepakeliami kas 20 sekundžių (žaidimo lygiai yra maždaug tiek laiko).
Tai geras įdomus ir lengvas žaidimas. Šiame žaidime automobiliai yra gražūs su gražiu fonu ir saldžiu kvapu. Man labai patinka šis žaidimas. Noriu duoti vieną patarimą, žaisdami šį žaidimą nesijaudinkite ir nesielkite su formaliomis reakcijomis.
Visa informacija apie Kauno stovėjimo aikšteles, leidimų įsigyjimo sistema, geltonų lapelių apmokėjimo sistema, kita reikalinga informacija.
Norėčiau pradėti 5 kartus, bet po velnių, skelbimas kiekvieną kartą, kai pradedate ir baigiate lygį? Tai per daug nuoširdžiai
Ką tik atsisiųstas žaidimas, AWESOME GAME tikrai vertas DAUGIAU 5 žvaigždučių, atsisiųstas per 1 min. Valdymas yra puikus, o grafika puiki!!! Reklamos beveik nėra! Ir neerzina, jau kurį laiką ieškau vairavimo/parkavimo simsų ir manau pagaliau radau GERIAUSIĄ!!!!💖 Love dis game!!!!!!!💖💖💖
Atrakinau visus lygius, įkelkite naują lygį su naujais grafiniais ir sunkiais lygiais. Pateikite naują atnaujinimą
Sklandus vairavimo valdymas, kaip tikras
Žaidimas yra geras, bet mano patarimas kūrėjui yra pridėti keletą automobilių ir suteikti fotoaparato režimo parinktį, kad šis žaidimas būtų įdomesnis
puiku, bet kažko trūksta, dirbkite su sudėtingumo ir lygių kategorijomis
Tikra 2 automobilių stovėjimo aikštelė:„Vairavimo mokykla 2020“ - tai vairavimo simuliacija, teikiama tik vieno žaidėjo režimu. Žaidimas nukelia į gražų pasaulį
Man labai patinka šis žaidimas. Norėčiau, kad galėtumėte sukurti geresnius žemėlapius, o ne tik tokius lygius, kuriuose turėtume daugiau laisvės, taip pat mėgstu įveikti nelygumus, pavyzdžiui, greičio pertraukiklį, kad galėtumėte geriau imituoti, kad galėtume eiti per kalvas.
Negaliu pakeisti automobilio vairavimo vaizdo, jis visada rodomas iš viršaus
Papildomi skelbimai, bet žaidimas tikrai geras.
per daug reklamu... zaidimas geras, bet skelbimai pablogina :-(((
& Aš ieškojau automobilių parkavimo žaidimų, nes daugelį dienų man patinka šio žaidimo funkcijos ir jis suteikia labai sklandų žaidimų patirtį bet kuriame įrenginyje, nes jis yra labai lengvas, o šiame žaidime naudojama grafika taip pat labai suderinama su įrenginiu ir
Šis žaidimas labai super. Labai lengvas vairo pasukimas super automobilių parkavimo žaidimas
Vilniaus oro uoste siūlome galimybę rinktis iš penkių stovėjimo aikštelių, valdomų valstybinių numerių nuskaitymo sistema. Naujoji daugiaaukštė ilgalaikio
Taip pat turite pridėti sudėtingų etapų
Žaidimas yra toks geras, bet prašau, žaidime yra daug skelbimų, kai užstringu arba žaidimas pasirodo virš skelbimų, bet žaidimas labai geras
Tai geras žaidimas, bet jei jie pridės daugiau automobilių, tai bus stulbinantis lygis yra geras, aš duosiu jam 4 žvaigždutes
Tai geras grafinis žaidimas, kurį rekomenduoju mokytis vairuotojų. Šis žaidimas gali išmokyti vairuoti